Banner Shadow

Egoscue Houdingstherapie

Heb jij al ruime tijd last van lichamelijke klachten waar je maar niet van af komt?

Bijvoorbeeld;

– Nek, schouder klachten;

– Pijnlijke knieën, enkels, schouders, ellebogen;

– Hoofdpijn;

– Slechte balans;

– Pijnlijke onderrug;

 

Heb je al verschillende therapieën geprobeerd en kom je maar niet van je klachten af of keren de klachten elke keer weer terug?

Tijdens deze houdingstherapie wordt er niet alleen gekeken naar de klacht maar juist naar wat is de oorzaak van de klacht. Door een verkeerde houding gaat ons lichaam op zoek naar compensaties om toch “goed” te kunnen blijven functioneren. Met alle gevolgen van dien.

 

Ik werk volgens de Egoscue® Methode en ben gecertificeerd houdingstherapeut (Egoscue® certified Posture Alignment Specialist).

 

Egoscue® in Nederland wordt steeds bekender door de effectiviteit van deze vorm van houdingstherapie.

Accretio houdingstherapie

Wat houdt deze manier van houdingstherapie in?

Wanneer je chronische pijn hebt kun je je voelen alsof je niets kunt ondernemen vanwege jouw pijn. Zeker wanneer je al verschillende vormen van therapie of zelfs pijnmedicatie hebt geprobeerd.

 

Ik kijk naar de oorzaak van jouw pijn. Wat gebeurd er in jouw houding waardoor er (chronische) klachten en pijn ontstaat.

 

We maken 4 houdingsfoto’s. Na de analyse van de houding en wat functionele tests, gaan we oefeningen doen en testen wat voor jou het beste werkt om je houding te verbeteren. Vanuit daar creëer ik, samen met de software die ik hiervoor gebruik, het juiste oefenmenu voor jou! Elke volgende sessie bestaat uit het maken van 4 houdingsfoto’s, analyse, nalopen van jouw persoonlijk oefenmenu/ aanpassen oefenmenu. Klik hier voor de opties en tarieven.


Vele mensen zijn je al voorgegaan met deze therapie vorm. Ikzelf ook! Mijn verhaal kun je binnenkort hier lezen.


Wist je dat Tony Robbins de Egoscue methode aanbeveelt om je fysieke gezondheid een boost te geven? 

Boek hieronder een sessie of vraag meer informatie aan over Egoscue houdingstherapie.